Vrijdag 13 november 2015

Vrijdag de 13e. Is het een voorbode voor één van de 2 teams (Bedum of Olde Veste). Morgen is de dag waar alles om draait. De wedstrijd tegen Olde Veste. Een hele week arbeid, nadenken, analyseren etc. moet dan samen komen. Wij hebben er een zeer goed gevoel over.

Over de vrijdag zelf kunnen we kort zijn. Gisteren is er goed getraind en op 1 speler na zijn er geen afwezigen die we niet hebben verwacht. We hanteren zelf het beleid dat wanneer het goed gaat binnen het elftal we zo weinig mogelijk veranderen. Dit houdt in dat dat spelers zekerheid voelen wanneer ze goed spelen, maar is ook het eerlijkst naar iedereen. Wanneer je presteert, dan speel je. We kijken daarbij altijd wel naar fitheid! We hebben een grote selectie en kunnen als trainers kiezen. Spelers moeten dus 100% fit zijn, de vervanger is namelijk net zo goed.

In onze trainers -app wordt rond 12 uur kort overleg gepleegd over de opstelling, we zijn er snel uit. Te meer ook omdat spelers ons zelf benaderen met hun fitheid, wanneer er twijfel bestaat. Fantastisch! Het houdt in dat ook de spelers meedenken en bovenal denken in teambelang!

René heeft in de middag SKILLS. Ondanks dat het geen goed weer is zijn er toch weer 36 jeugdspelers die op het hoofdveld van Bedum onder bezielende leiding van René en een aantal fantastische vrijwilligers werken aan hun voetbaltechniek. Het is de laatste keer dat dit georganiseerd werd, voordat de winterstop aanvangt. Vanaf maart 2016 start SKILLS weer. Mocht je, je geroepen voelen om eens mee te helpen, schiet René vooral aan…… Hulp is zeer welkom!

Namens René: Hulde aan alle vrijwilligers die iedere vrijdag weer klaar hebben gestaan voor de kinderen! BEDANKT!

Wanneer de avond valt is er rust. “Stilte voor de storm”? De gebeurtenissen in Parijs maken het echt een vrijdag de 13e. Laten we morgen gezamenlijk laten zien dat er ook nog veel moois op de wereld te doen is.

Iedereen tot morgen. Aanvang 14:30! Bedum – Olde Veste, wij hebben er heel veel zin in!

Plaats een reactie